Deze haptonomie en haptotherapie praktijk is in de Amsterdamse jordaan

Haptonomie & Haptotherapie - Amsterdam centrum

Afspraak maken - Amsterdam - Haptonomie

In een kennismakingsgesprek onderzoeken we wat haptotherapie voor je kan betekenen. Gezamenlijk bepalen we een behandeldoel en strategie om dit te realiseren. De frequentie is bij aanvang een maal per week of een maal per twee weken. De behandelduur varieert van enkele weken tot maanden (afhankelijk van je vetrekpunt en van wat jij in deze fase van je leven nodig hebt). Een sessie duurt 50 minuten tot maximaal 1 uur.

Contact
Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je meer informatie of wil je een afspraak maken, dan kun je bellen naar: 06-23021466. Als ik je telefoontje niet kan beantwoorden, spreek dan een bericht in op de voice mail: ik bel dan zo spoedig mogelijk terug. Je kunt ook een E-mail sturen naar hanluyckx@gmail.com.

De kosten voor een consult bedragen € 85,-. Een groot aantal verzekeringen vergoedt (een deel van) de kosten. Voor meer informatie hierover kun je kijken op www.haptotherapeuten-vvh.nl Op deze site vind je ook informatie over een klachtenprocedure. Een privacy-regelement kun je hier inzien: Download

Eventuele afzeggingen dienen 48 uur van tevoren kenbaar gemaakt te worden (te laat afgezegde afspraken kunnen in rekening gebracht worden).

Vergoeding gaat niet ten koste van je eigen risico!

Logo GZ Haptotherapeuten

Mijn registratie nummer voor de Vereniging Van Haptotherapeuten: A361
AGB-code van de praktijk: 90(0)10559/Agb-code zorgverlener: 90031631
BIG-register: 39034399704 (niet praktiserend fysiotherapeut)
KVK-nummer: 34208945.

Vereniging Van Haptotherapeuten